fatcat, catfat and the shoes are in my possesion!

Idag ska jag, Sara den rara och Danus af anus fotas på modelhouse. Jag lovade sara igår under ölens influens. Det är fusk. Fast det kanske blir kul. Jessica fotades igår och fotografen blev helt till sej och vill ha med henne i sin privata portfolio och på modelhouses hemsida och katalog och grejor.  Jävla snygging alltså.

Igår var jag,Dan, Jessie, Hanna och Agnes på någon krog i sthlm och drack öl. Det var mucho nice och jag blir så stolt när jag tänker på hur graciöst agnes smet förbi leggningen och kunde helt ostört ängna sej åt minderårigt drickande. På natten sen sov Dan i min extrasäng och vi hade djupa samtal om feminism och diverse. Jag frågade moder min nu på morgonen om hon stördes av att vi pratade men hon sa att det enda som var irriterade var vi lät så fruktansvärt engagerade men att hon inte kunde höra ett ord.

Igår löpte jag också skorna. Så vackra och smärtfullt smärtfulla (jag vill verkligen understryka smärtan)
Jag har nästan aldrig högklackat så mina fötter hade gråten i halsen redan efter en halvtimmer. I slutet av kvällen så bar Dan mej några meter och jag var så innerligt tacksam. Sen i slussen så hittade han mej ett par skor som bara var några nummer för stora och så sköna så jag vet inte vad.

Fast jag älskar fortfarande skorna. I always will..
...Du och jag,vi träffades en gång i en dröm, lalala,lalalalallalalalalaaaa......

I fredags så var det som sagt klassfest. Klassfest med mellanstadiedisco, tryckare, godis, alohol, improvisationslekar(som pga alkoholen många gånger fick en obscen ton) och hangout i lekplatsen utanför.
Jävla esteter som har teaterimprovisation på våra fester. men kul var det. Lite bilder:
(silje, man måste trycka på dom så blir dom större)

             
Sil-yeah, Stiff unt Razz

Hot summer girl 87. Emelie the transa

Jessie, allas vår tyska ölflicka.

Tryckare...

Jag vet inte vem som har gruppbilderna, jag tror det är emma, hon som ser så nöjd ut på tryckarbilden.
Informera mej någon!'

Fast nu ska jag nog väcka Dan, han sover så sött. Ha!
Eller så gör jag frukost,
Eather way,
Nu ska jag gå. Puss på alla.


Sorg

Igår natt så blev min brors kompis kompis överkörd av tåget och dog. Dom hade varit och förfestat och skulle ta tåget in till stan. Genade över spåret. Och så kom tåget. Leo var där och gjorde mun mot mun metoden men det var lönlöst. Han var redan död. Mamma berättade igår och jag är som i chock. Kan inte sluta tänka på om det hade varit Leo. Även om det inte var han så var det ju en annan människa. Han var arton år. Istället för att vi,vår familj fick beskedet att vårt barn,syskon inte lever längre så är det någons annans barn och syskon. Det är för mycket för en människa att förstå. Jag kände honom inte ens men det känns så jävla tomt. Jag vet inte vad jag ska göra eller säga. Hur jag ska reagera. Håller på att vänta på Leo nu. Jag vill att han ska må bra. Jag är nervös. Jag vet inte vad jag ska säga till honom för att må bra. Jag vet inte hur jag ska hjälpa. Jag kan antagligen inte hjälpa hur jag än försöker. Jag skakar. Hur en människas liv kan påverka så många. Det är för stort. Allt annat verkar så obetydligt, allt småskit man klagar över. Att någon ska behöva dö för att man ska få lite perspektiv. Jag trodde inte jag älskade min bror så mycket.

nemonemo87.blogg.se skriver om hela händelsen.

Bang bang, they shot me down, bang bang.

Jag fick nyss lön. 500 spänn för lite. Helt sjukt, dom har snuvat mej på 500 spänn. Säger att jag har jobbat 12 timmar när jag har jobbat 20. Jag är så jävla arg. Vet inte vad jag ska göra. Sure,det är bara pengar, men jag behöver för fan pengar! Jag jobbade inte precis av ren godhet och kärlek till företaget. Jävla...Jag är så förbannad så jag skakar.


Ca en halvtimme senare:
Efter jag skrev inlägget över satt jag i min hall en kvart och var arg. Sen ringde jag hugo som tålmodigt förklarade att jag antagligen kommer få betalt för mina resterande 8 timar nästa månad (han sa också varför men det har jag glömt) Då kände jag mej lite dum. Fast Hugo gjorde mej glad igen♥. Så nu ska jag hoppa i badet. Sen åka tillbaka till skolan och ha uppspel för föräldrar o diverse löst folk. Det ska bli jätte kul, vi hade redovisningsuppspel igår och alla var så duktiga så mitt hjärta expanderade minst 2 centimeter. Jag kände inte att jag kom in i min roll ordentligt så det var tråkigt men idag ska det bli revansh(felstavning skulle jag tro) Sen blir det fika och sen ska jag hem och hämta dricka och byta om till min fina connexgula väst, åka till sumpan och fäästa.

Måste komma ihåg att köpa batterier och föreviga mina klasskamrater.
Förhoppningsvis kommer bilder upp i morgon!

Btw så pratade jag med min konst lärare Hans idag om Hästkista mysteriet.
Hans trodde att det var en kista där man hade sadlar och annat hästtillbehör.
Tack för din teori nr 6 Hans!

Nej nu får det vara nog. Puss på er alla

Mwahahahaha...!

image26

Nu när jag ändå är igång så ska jag dela med mej av den här bilden från i somras(tror jag det var)
då jag och amanda var ute med dom här grabbarna. Det känns som om den här bilden säger endel om oss<3
Jag, Dan och Anton ifrån vänster. Ängsvik i mitt hjärta:)

Hästkista - Mysteriet

"Nu får det vara nog med att undra, vi måste ha ett svar!"
Ropade jag och Silje ut till världen idag.
Mysteriet med hästkista. Om du har följt hästkiste/dubbelfitta hysterin så vet du vad jag pratar om.
Om man ska skriva gästlista med snabbskrift på mobilen blir det automatiskt hästkista. Ordet fitta finns inte men det gör det otroligt användbara ordet dubbelfitta. Frågan vi alla först och främst ställer oss är; Vad är det för jävel som bestämmer vilka ord som ska vara i mobilen från början och framför allt;

Vad är en hästkista?

Detta mytomspunna ord har gett upphov till en mängd blogginlägg sverige runt och hetsiga diskussioner. Veteranbloggmannen Alex Schulman har till och med skrivigt om det. Det såg jag idag då silje och jag bestämmde oss för att göra en värdsomfattande sökning på ordet i fråga. Vi frågade lärare,som i sin tur blev så engagerade i mysteriet så dom körde en google på det. Men dock inget svar funnet.

Nu har jag sammanställt en lista med teorier. (Listornas tid har återvänt)

1. Hästkista är ett ord för en människas mage. Kan liknas med ölkagge. Detta beror på att en häst har en sådan graviditetsmage att den kan liknas med människans kagge. Kista är som alla vet ett slang för mage.
(siljes teori)
2. Hästkista är något man har när man kan äta stora mängder mat. Man kan ju som bekant Äta som en häst, och kista är alltså magen. Typ "Vad Larry, käkar mycket, höhö, han har värsta hästkistan!"
(min teori)
3. En hästkista är en maträtt på samma sätt som Sjömansbiff är en maträtt.
(Louisas teori)
4. En hästkista är ungefär samma sak som en bröloppskista, en såndär gammaldags sed. Om en flicka föds i en familj så börjar hennes familj genom åren samla på sej fina och värdefulla saker som dom lägger i kistan och sen ger till brudgumens far eller vad det nu var när flickan gifter sej. En hästkista är samma sak fast för ett föl. Och minus giftermålet. Det blir när hästen är försäljnings/slaktasmogen istället.
(Emelies teori)
5. En hästkista är helt enkelt en kista man lägger hästen i när den dör. En kista att begrava sin finaste häst i helt enkelt.
(Den allmänna teorin)

Om du,käre läsare, mot all förmodan vet någonting om detta, rädda mej ur okunnighetens klor och berätta!




                                                                               KLASSFESTEN
Jag skulle ju berätta att vi ska ha klassfest med min teaterklass på fredag. Maskerad álá estetjävlar.
Klä ut oss, dricka öl ( För vissa) och leka lekar. Så jävla peppad. Måste uttrycka en djup och helig kärlek till
ESB3 Teaterklass of 2007. Det är jätte klyshigt, jag vet verkligen, men jag trivs så otroligt mycket med dom här människorna. Nu på senaste tiden när vi har repat våra scener till Tre syster så har vi ju ärligt talat mest suttit och druckigt kaffe och te i vårat mysfikarum. Och pratat. Och sjöngt(sjungigt?). Jätte högt och oh så välljudande må du tro.Vi har iaf kommit oss att stå väldigt nära.

Men det var ju inte riktigt det jag skulle skriva om.

På klassfesten, som kommer att äga rum i en lokal i Sumpan, så kommer man bla. få se:
° En kvinna utklädd till en man utklädd till en kvinna. Alltså kvinna går transvestit. Mycket intressant.
° En prinsessa
°Flera hemliga par kommer att förkomma
° Kapten Jack Sparrow
° Två ordningsvackter i fashionabla gula västar. (You have the right to remain partying)
° Diverse annat som jag verkligen inte kan komma ihåg

Det ska blir skitkul iaf. Ser fram emot det som en dubbelfitta.




Punkt tre på dagordningen är mina armar. Igår var jag ute med min moder och provade minst 10 jackor.
Alla, och då menar jag alla, hade för korta armar. fast sen kom jag på(då jag tänkte efter), att det är antagligen inte jackorna som har för korta armar, utan det är mina som är för långa!

Förstå hur stört det är. Att ha för långa armar. Jag måste fortfarande vara kvar i apstadiet eller något.
Finns det armplasikoperationer?
Evolutionen biter inte på mej, något måste vara fel.

Attberopå kroppsliga åkommor så har jag typ en infektion i benet. Något sorts bett eller liknande. Först trodde jag att det var borelia och hade tankar på att helt enkelt skära loss benet eller få hjärninflammation och dö.
Men morsan trodde mer på insektsbett. Aldrig att man får vara lite spännande.
Iaf ska jag till vårdscentalen imårrn o kolla läget. Jag hoppas dom kan fixa mina bihålor också.
Jag är en vandrande smittohärd. Alla jag rör vid frånochmed nu kommer få jättearmar utväxande från konstiga sårbölder i benet och kommer bli tvungna att skära ut bihålorna och gnida in dom med penicilin. Typ,

Nej, nu ska jag gå o lägga mej o läsa.
Jag har en ny bok. Packad. Handlar om en väldigt ung alkoliserad flicka. Blir smått skrämd när jag känner igen mej. Men jag döver det med sprit.
(Ett litet alkolistskämt oss emellan)

Över och....innuti?


Framtid

jävla fitta alltså. Jag ska sluta på jobbet, insåg hur mycket jag verkligen avskyr det. Att ringa o störa människor o försöka pracka på dom skit dom inte har bett om. Eller ringa någon stackars tant och behöva fråga om hon åker utomlands ofta för att få svaret att hon knappt går utanför dörren.
Jag vill inte det. Nu kom jag hem och berättade det för mamma och vi började snacka om min framtid.
Jävla framtid, jag har inte planerat någonting om min framtid. Jag har fan inte ens trott att jag skulle ha någon.
Man går i skolan för att förberea sej för en högre klass, sen går man en högre klass för att förbereda sej för en högra klass och så fortsätter det så till gymnasiet där man förbereder sej för arbetslivet, om man nu kan får ett arbete överhuvudtaget. Sen så får man nån skit som man hatar för att få pengar till en utbildning som ändå kommer att leda till arbetslöshet om man inte satsar med hela sitt hjärta på någonting. Men vem fan vet vad man vill göra efter gymnasiet? Inte jag iaf. Och även om jag tänkte satsa stenhårt på en skådespelarkarriär, hur stor är den chansen liksom? Jag blir så jävla trött ibland. Det är det mitt jävla jobb gör med mej, överjävligt trött i huvudet. Och onödigt röksugen.

Tre inlägg på en dag. Tja, ibland behövs det.


Take me dancing tonight

Nu är jag nydushad och fräsh. Jag hade en dröm en gång där Lovisa i klassen tipsade mej om att borsta tänderna i dushen. Så nu testade jag det. Det är kul.

Jag är så sjukt sugen på att dra ut o dansa. Jag hade party för mej själv här. Gogol Bordello o Stooges på högsta volym. Om jag får lön den 25e så ska jag ut o dansa. Eller föst dricka. Sen dansa. Jag är för uptight för att dansa nykter.

Jag tror att mycke skit spolas bort när man dushar och badar. Alltså inte bara på kroppen då utan att man "renas"
i huvudet också. Nu är jag astaggad. Som taggtråd fast mjukare.


När jag kommer hem ska jag antingen plugga eller kolla på heroes.

Det lär bli heroes. Anton brände första säsongen till mej.

(det kanske jag redan har skrivigt)


fdajkfhscngsdgfxjA! - Lite så känner jag. Jag vill,vill,vill något!
Jag brukar ha den känslan. Att bara vilja något, men att inte veta vad.

Nu ska jag gå på riktigt. Äta kyckling o keso.
Hejdå

Fast jag är verkligen inte sugen på kött.
Jag gör äggröra istället...nej, stekt ägg.
mums.

hejdå


Lite färg. Lite ångest

Ibland blir jag så glad över små saker. Som när jag åkte hem ifrån anton i lördags ;bussen var hur fin som helst.
Den hade turkosa säten och rosa gardiner. Det kändes så mysigt liksom. Jag vill att alla hus ska vara färgglada, i typ klarrött och blått. Jag vill ha ett turkost hus. ett glittrande turkost hus. Eftersom jag är så fruktansvärt mogen alltså. Hugo tycker att jag är som ett barn ibland. Det kanske jag är. Jag blir glad av simpla saker. Typ färg. och kattungar.  Jag är nog inte naiv direkt men jag vill alltid tro det bästa om människor.

Idag upptäckte jag hur lika jag och silje är. Det är lite skrämmande.
Vi umgås för mycket. Eller näe, Jag tycker ju om henne.

Jag hoppas jag får lön den 25e.
Åh, det var så pinsamt och jobbigt igår när jag skulle jobba. Kommer dit bakis som ett as
och sätter mej ner och ska ringa första samtalet. Mitt i tappar jag bort mej helt och blir helt snurrig och kan knappt andas. Jag lägger på och sen sitter jag bara med bomull i huvudet och vet inte vad jag ska göra. Går in till min Chef och försöker förklara med gråten i halsen att jag håller på att få någon sorts panikattack elller liknande.
Först frågar hon om jag kan ta någon medicin emot det( vilket är en sjukt korkad fråga) och sen får jag ändå gå med ett löfte om att jobba idag. Det känns inte alls bra. Inte direkt professionellt. Att det skulle hända just då. Känns så himla onödigt. Jag hoppas hon inte tar upp det idag.

Attberopå ångest så har jag inte lämnat in min hemtenta än. Idag var sista dagen.
Och så har jag två filmkunskaps uppgifter som inte är klara. Och en i fysisk teater. och en projektplan.
Fy fan. Jag får skärpa mej nu. Jag måste diciplinera mej. Någon som har något tips?

Nu ska jag lägga mej i badet och sen sticka till jobbet.
Över och under


I'm with the band

Om jag skulle starta ett hiphopband så skulle vi heta små pojkar i stora kläder
fast det blir ju lite fel för att...jag är ju inte pojke. alls.

Nu sitter jag på antons pimpsoffa och skriver. I rummet har vi också anton på synt och kusin på gitarr,
Oh vad det är fint när dom spelar dom små musikanterna. Igår var vi hos stefan. Min mor hade rätt.
Stefans fader är galen. På riktigt. men gästvnlig och snäll. men galen. Det var iaf en kul tillställning. och med kul menar jag berusad. Eller det gör jag ju inte. Den var ju kul. och berusad.
Nu gör anton sälljud på synten. Det är fint.

Anton och kusin och stefan har startat ett deathmetalband som heter Rotting hourse corpse
Kanske världens bästa band. Med pojkbandssång. Hur fint som helst verkligen. Dom finns på myspace.
(nu gör jag reklam)

Idag är det perfetkt bakfylleväder. Sådär mulet och lite kyligt. Allmänt tråkigt höstväder.
Man vill bara gå ut och kylas ner och friskas upp. Det är värst att vara bakfull på en jättefin sommardag. massa ungar ute som skriker, tryckande svettig värme. solljus som sticker en i ögonen. usch bush säger jag bara.
Nu blev pojkarna väldans intresserade om vad jag skriver. så nu ska jag avslöja alla deras hemligheter haha!
(nej det ska jag inte men nu blev ni rädda va)

På mitt jobb så är intresserad ett negativt ord. Jag blir så trött av att sälja sälja sälja hela tiden. Eller säljer gör jag ju iofs inte så mycket, men själva pressen. sälj sälj sälj sälj sälj sälj!
Jag ville leva i ett bondsamhälle där man gör sina egna varor och sen byter med varandra och alla lever i harmoni och kärlek. suck. jag är en sån jävla hippie,jag vet.

nej nu ska jag göra någonting produktivt. nu ljög jag igen. jag ska inte göra någonting alls.
över och ut. och in.


I väntans tider

När jag skriver i väntans tider betyder det inte att det växer en liten människa inuti min mage, som man kanske kan tro. Nej, det betyder bara att jag väntar. På Dan. När Dan har varit på ett artonårskalas så ska han till nästa, nämligen serben Stefans. Det känns tryggast att komma samtidigt som dan. Man vet ju aldrig med dom stora läskiga serberna kommer att hitta på liksom. Dom kanske kokar mej levande i ett stort badkar. Fast det tror jag inte på riktigt. Jag skojde bara litegranna serru.
Fast nu kom min käre studsboll till moder in och började prata om att stefans familj är galen. Hon har träffat på stefans fader och stefans faders farbror på en kräftskiva och dom var tydligen vääldigt.... serbiska i brist på bättre ord.
Nu är jag mycket lugnare.

Idag var jag i skolan. Det är lördag. Det var inte roligt alls.
Egentligen ska jag verkligen plugga nu, för jag ska lämna in ett jättehäfte på måndag.
Jag har skrivigt en uppgift av 9. Sen har jag fyra andra läxor också. Jag skjuter upp det tills sista stunden.
Allt ordnar sej nog.

Det här känns som ett ganska onödigt blogginlägg. Som motsatsen till meningsfullt.
Ehum...

Jag har börjat kalla folk för hora.
Jag har aldrig sagt hora till folk förut. Det känns så...befriande liksom.
Det är inte på allvar någonstans. Det är lite mer på "Skicka smöret...Hora" nivån.
Det är en bra och trevlig nvå som leder mer till skratt än djupa sår i själen.
hora.
höhö.

Vad mer? Jag vet verkligen inte. Jo, jag såg Reservoir dogs för ett tag sen. Maggie i klassen håller på att utbilda mej inom tarantions underbara värld av våldsporr och meningslösa men facinerande dialoger.
Reservoir dogs är helt underbar måste bara sägas. Jag blir helt lycklig i huvud när jag hör dom pratar.

Maeah... ehm...
JO! Leo berättade att man kan inte säga ett lejon är rädd.
Du ser,käre läsare. Det är omöjligt.
Ett rädd lejon.
En rädd lejon

Det är gramatiskt omöjligt!

Som Anton sa efter sin matte C lektion:
"Min hjärna är i toppform"

Men inte ens anton kan lösa detta mysterium!

Nu ska jag åka snart men jag älskar säkert er alla.

över och längst ut på kanten.
balanserande.

Boomshackalack

" Jag är inte smart, men jag är fin"

Oemotståndliga ord av min småtjocka lätt skalliga filmkunskapslärare Janne.


Working girl och plugg o dubbelfitta

Först skrev jag ett jätte långt och bra och fint inlägg. Sen sa datorn
"haha! Du trodde väl inte att det skulle publiceras va! Nu ska jag radera det ha ha ha!
Jag blev ledsen. väntade några dagar men sen tog jag mod till mej och skrev samma inlägg igen(fast bättre)
Då när jag trycka på spara och publicera-knappen så tänkte datorn lömskt
"Nu när hon ska publicera sitt inlägg så ska jag helt enkelt sluta fungera och skylla på att jag inte har några batterier bara för att jävlas, hahaha...!"
Då blev jag ännu ledsnare. Så nu har jag inte skrivigt på ett tag.

Det jag skulle berätta om iaf var The jobbet. The jobbet är egentligen The provjobbet men jag hoppas att det snart kommer att vara The jobbet. Det är telemarketing för Svensk Säkerhetstjänst och är väldigt tråkigt för ganska dålig lön men det står jag ut med. Jag vill ha det. Jag vill ha skor.

  Jag vill ha den skon. Och den andra också då
Fruktansvärt fina och lagom hög klack och alldeles alldeles underbara. Fast dom är snyggare på.
Mmm,..skor. Checka "lets get some shoes" på youtube. kul.
Oh, när youtube ändå är på tapeten; Checka mina favorit grabbar The flight of the conchords o lyssna på oförglömliga hits såsom Jennie, Albi the rasist dragon och Think about it

På tapeten är ett mysigt uttryck. Och svänga sina lurviga.
Man blir ju helt gla i själen liksom.



Attberopå jobbet så var den första människan jag ringde till död.
Det var inte så obehagligt som det låter. Det var ganska lustigt. Jag skrev en väldigt lustig anekdot om det
i mina försvunna inlägg. Men det ska jag inte göra om.Jag tror den för otur med sej.

Egentligen måste jag plugga. Jag ska. Sen. Jag är bra på att skjuta upp saker och ting.

Och sen som avslut så måste jag berätta om helgen.
(det är typ tradition liksom typ)
Det var jag, Dan, Agnes, Hanna, Ch, Man utan namn och vin,
Och sist men inte minst; PICTIONARY. Kanske världens roligaste spel.
Iaf så var allt väldigt tillfredställande och trevligt.

Nu ska jag plugga. Kanske.


Höst i Zinkensdamm, film och en dikt som rimmar

Det är höst.
Det finns män med bröst.
öl släcker törst
Elvis var rock'n'roll först

En liten dikt som jag skrev till min enda läsare för dagen. Den är till dej,vem du än må vara.
Idag hade jag tänkta att skriva lite om hösten, och varför hösten har ett så dåligt rykte. Jag har tillhört den hösthatande skaran måste jag erkänna men dagens dygn har fått mej på andra tankar.

Jag gillar hösten. Iaf idag. Det var solsken, kallt men friskt, bakfullt men kärleksfullt, hurtigt men snuskigt.
(det känns definitivt som en motsats) Jag började dagen hos Hugo med en lindrig symptom av bakkfyllesjukan men fick ägg till frukost och mådde genast som en prins. Eller en prinesessa. Jag vet iofs inte hur prinsar och prinsessor har för vana att känna då de lätt bakfulla äter två stekta ägg till frukost men jag kan tänka mej att det känns ganska bra. Iaf så promenerade vi iväg till ett café där jag drack världens största kopp chailatte under en filt som jag delade(på det där romantiska sättet) med min karl. Sen promenerade vi runt på söder och hade fina samtal och var allmänt medelålders;läs pensionerade. Sen gick vi till konsum och köpte ost, kex och parmaskinka´som vi senare åt med paprika bitar i hugos säng. Sen hade vi grymt sex innan jag åkte till min fader för att äta middag o gå på bio.

nu till Filmen. Vi såg Stardust som var riktigt bra, väldigt underhållande och mysig. Jätte bra skådisar och snygga effekter. Små corney men härlig.Både pappa och jag skrattade högt åt getmannen, bröderna och kapten Shakespeare. Se den så förstår du käre läsare.

För att komma tillbaka till mitt ursprungliga ämne hösten, så ska jag tipsa om filmen Höst i New York, eller
Näv Jårk ,som min pappa säger. I den filmen så är det mycket höst. Jag såg den någon gång med någon med blå maskara. Maskaran rann längs kinden och formade ett mycket moderiktigt blått sträck.

I lördags så var jag hemma hos amanda med anton och dan. Vi¨åt mat,drack vin och doppade frukt i smält choklad. Sen spelade vi kort, blev fulla och drog på fest i nacka. Hade väldigt trevligt. Gillar dom där människorna.

Nu ska jag spendera lite tid på internätet med att göra absolut ingenting och sen gå o lägga mej och läsa en bok som jag fick av pappa. hej då och över och ut och imårrn är det måndag.

Inga bilder idag men jag lovar dej, min ända läsare, i morgon....



 


Två listor och jag vill dansa plus en jävligt snygg bild.

Klockan är 10:04 och jag har försovigt mej listan över saker som är dåligt:
1.Jag har försovigt mej och idag skulle Annika ta med sej bullar till Bögmötet och det missar jag
2.Jag måste städa mitt rum
3.Jessie kanske är hjärtsjuk vilket är helt jätte jobbigt och onödigt
4. Busmor som låter hela tiden då hon letar efter kattugarna som tanten tog. Stackars katt
Klockan är 10:12 och jag har försovigt mej listan över saker som är bra:
1Jag kan äntligen mina repliker i tre systrar. Praktiskt taget iaf,
2.Pappa har skänkt mej 200 kronor för att han inte hittade mej en present i frankrike. Snacka om pappas flicka.
3.Hugo
4.Jag har lena ben då jag äntligen hade råd o köpa rakhyvlar
5.I morgon är det fredag.

Jag funtar på att ta mina slantar och gå o dansa någonstans. Jag älskar att dansa, men jag vill vara i min underbara lilla värld själv när jag dansar, inte få något creep med halvfjong bakom mej som gör den Oh så klassiska "juckdansen". Jag vill på Madness konsert... Jag har hakat upp mej på madness. Det gör ingenting.
(Just nu kom jag på att jag ska skippa Bögmötet för jag kommer ändå alldeles för sent. Jag går direkt till teater och Ohhh vad skönt det känns!) Vet någon var man ska gå där det inte råder parningsdans? Eller hur man undviker att hamna i den situationen? Jag funderar på en jätte skylt med texten "Jag vill inte ligga"
Men det är ju lite jobbigt att släpa omkring på en skylt hela kvällen skulle jag tro.


Jag är bara tvungen (fast tvungen är jag ju faktiskt inte)
att lägga upp den här bilden på Amanda som "utgångspunkten" i våran mini föreställning
om Problembaserat lärande som vi spelade på Forum för Edsjälar.
Lite bodage inspererat dådär.

Nu ska jag gå o göra lunch. kanske äggröra?
att beropå Äggröra så ska jag fika med Agnes idag, Agnes är en fin människa som var med på sziget festivalen
i Ungerna. Agnes är ungersk och kan prata ungerska. Det är coolt. Agnes är cool.
stuber.bilddagboken.se

Nu ska jag göra ägg. Puss på er alla och kärlek till folket
och alla munkarna i burma.


RSS 2.0