En känsla av Per Moberg

Igår innan vi gick ut så gick Agnes omkring och hade en känsla. En känsla av en man, som inte var Micke Persbrant, men nära. Jag frågade då om det var Per Moberg hon hade en känsla av och det var det bannemej!
Jag brukar också gå omkring med en känska av Per Moberg. Det var skrämmande.

Igår var jag och brudarna på Anchor. Vi skulle ha gått till Ace, men vi pallade inte kön. Så efter Arken drog jag, Agge och Silje  till Rådmansgatan och tiggde pengar till Chips och drack rosé i en tunnelbaneuppgång. Det var roligt, Silje var vild och vi fick två påsar med choklad av en spärrvakt. Sen blev det som sagt Anchor tills vi tog nattbussen hem vid fyratiden. Sen blev det sömn för Agges och Siljes del och ligga-vid-toaletten-och-hata-livet-och-inte-alls-sovande för mej. Idag var det länge sen jag mådde så dåligt men nu börjar jag repa mej, är hemma hos Agnes och vi ska se This is England.

I morgon ska jag och Dan träffa Anton och hälsa på i deras lägenhet i fucking jävla bågen.
Men det ser jag fram emot.

hejdå.


Hej igen.
Jag ska börja lägga ner lite mer tid på mina bloggformuleringar.
Jag har blivigt en latskrivare.
Från och med nu ska det bli kvalitet för bövelen!
Nu blir det film.

Pärlor av papper

Nu borde jag egentligen vara på teaterna men när jag skulle gå upp i morse så svimmade jag nästan. Då gick jag och la mej och sov en timme till. Sen gick jag upp och stekte ett ägg och åt en yogurt. Det var inte angenämt.
Jag har fortfarande svårt att äta. Därför blir jag sjukt svag och orkar typ inte gå fem meter innan det svartnar för ögonen. Och så blir jag sjukt sinnesförvirrad. Så jag får nog skippa teatern idag, hur tråkigt det än är.
Fast dom skulle ändå inte hört vad jag säger för jag är så satans förkyld.

Igår kom agnes hit och vi åt soppa och pratade och jag fick ett pärlhalsband gjort av ihoptvinnade små pappersremsor som var väldigt läckert. Sen åkte vi till Dan i Ängsvik och såg Kill your darlings som inte alls var särsklit bra. Fast Alexande skarskård var transvestit. Hur kunde den misslyckass då liksom.
Vi åt popcorn och sen blev Agnes övertrött för att hon hade flugit hem från Uganda i 14 timmar så hon skrattade åt allt. Jag tror dan blev lite irriterad. Sen fick vi iaf skjuss med hennes skäggiga bror och jag åkte hem och tittade på slutet av Oscarsgalan med den glada lilla studsbollen. Juno vann bästa orginalmanus eller vad det nu kallas, och hon som hade skrivigt det blev så glad och grät och hade en klänning på sej som visade lite för mycket, jag tror hon tyckte det var jobbigt, Det var säkert jätte snyggt när hon testade den hemma men sen när hon gick upp på scen så flög kjolen liksom upp och så. Fast hon hade vart strippa så det kanske inte var en big deal. Jag tycker om Juno,det är en bra film.

Jag vet inte om jag ska orka gå ut ikväll, jag är inte frisk men jag vill jätte gärna träffa alla och alla ska typ till dit vänner och bekanta brukar husera, fast nu är det typ klubb ace. Jag vill också men jag vet faan inte om jag pallar,,,,
Jag får vila upp mej idag och får se sen.
Jag ska nog sova lite.

From Scotland and back

Deh är blir ett kort och tråkigt inlägg.
Jag är trött och jag är sjuk.
Jag är hemma från skottland. Skottland var väldigt mysigt fast igår natt så var jag
sjukast i världen och spydde hela natten.

Jag har sett män klädda i kilt. På riktigt, inte på det där "Nu ska vi imponera på turisterna-sättet"
Utan på stan liksom. Jag blev glad.

Innan jag åkte fick jag sparken. Då blev jag vädligt ledsen men söp bort mina sorger. Sen nästa dag hade jag ångest över allt. Sen åkte jag till Skottland.

Jag har köpt världens största chokladkaka och fina trosor.

Nu ska jag sova i min säng och jag hoppas att jag inte spyr. Det tycker jag inte om.
Skriver mer i morgon.

Fittkärringarnas fittkärrinng

Nu är jag arg. Har jobbat idag, från fem till stängning,så jag gick väl vid halv 11. Och på mitt jobb har jag en bitter, gammal och ful jobbarkollega. Hon är så jävla vidrig. Tex(det känns värre än det låter):

1.En vara gick inte in i betalningsdatorjäveln och då får man skriva ner siffrorna under sträckkoden manuellt, men dom gick inte att läsa. Då frågar kunden om hon ska springa och kolla vad den kostade. Jag hittar inte i butiken än så jag säger att det vore snällt, eftersom det var jätte lång kö. Men då får min käre arbetskollega för sej att jag är lat och beordrar mej att springa och kolla istället för kunden. Jag frågar var varan finns (eftersom jag verkligen inte har koll) och hon bara suckar och håller på och tillslut berättar för mej och jag får trockala mej ut och allt virra runt och leta. Man märker hur alla kunderna i kön tycker genuint illa om henne och hennes jävla sätt.
2. Hennes attityd varenda gång jag "blippade".(tryckte på en knapp så att jag får någon till till kassan eller behöver hjälp) Jag har liksom inte lärt mej allt än, jag är ny, jag försöker, men hon uppför sej som om jag är dum i huvudet och hon har förklarat saker och ting 200 gånger. Hon bara suckar och himlar med ögonen och.......aaaaaaaaaaahhh. fan.
3. När det var en kund som hade bett om en trisslott och dom inte fanns i min kassa så skulle en annan kollega springa och hämta fler. Jag sitter kvar och väntar fast det står folk i kö. Hon(bitterfittan) blir skitirriterad och börjar nästan skrika på mej "Varför sitter du bra där för?!" "Du kan ju inte bara sitta där fattar du väl!"
Jag försöker(på ett trevligt sätt) förklara att jag inte vet hur man sparar ett kvitto och att jag är mitt i en betalning, men hon tjatar vidare så pass att jag fortsätter ändå och fuckar upp allt eftersom jag redan håller  på med en grej och inte kan eftersom jag inte har lärt mej än.
4. När vi har låst alla kassor ska vi räkna kassorna och huvudräkning är verkligen inte min kopp te, vilket jag säger och hon säger att det finns miniräknare och att många använder dom. Fast hon visar inte var den finns och blir jävligt sur när jag frågar. Då håller jag tyst och börjar räkna ändå, jag är långsam som fan och då blir hon sur då med och knuffar undan mej och tar över. Sen när vi ska ta hissen ner mot omklädningsrummet så pratar vi lite allmänt och hon undrar varför jag inte kan rutinerna. Jag svarar som det är, att jag inte har pratat med chefen än,för att han aldrig är här och att jag har haft fel telefon nummer tills nu på rasten. Jag nämner i förbifarten att jag knappt vet vad min lön är på, som skämt.(fast så mycket skämtade jag inte i huvudet) Hon kör sitt suckande, nedlåtande race och säger typ "men lilla gumman, hur fan ska du klara dej i världen?" Suck, suck, suck.


Plus jävlig mycket mer. Fan, alltså, jävla fitta.
Och det är försent för att ringa chefen och be om lönen och....ja,det kanske bara är det jag är förbannad över. Men fan alltså.

Och så har jag potatissallad på datorn. När jag är riktigt hungrig och äter kyckling och potatisallad borde någon filma mej och lägga ut på youtube alltså. Jag blir som ett djur och äter med händerna och det stänker överallt och jag får mat i hela ansiktet. Det skulle ses mer än menstjejen som spyr i tv.
Det är verkligen äckligt. Men gott. och tillfredställande.

Vi repade förresten hela akt ett idag på teatern, det tog 2 timmar, men det är en klar förbättring. Det gick riktigt bra och jag känner mer och mer hur min roll är och ska spelas. Och jag tror att replikerna sitter också, det var första gången utan manus för mej idag men det gick bra. Alla är så bra<3


Jag fick mitt andra sms av torsbykarln idag också. Jag har försökt svara men jag tror inte det kom fram.

Det är lite roligt sådär. Inte för att jag är intresserad men kul är det.

Jag trivs med att vara singel, jag önskar att sara kunde må som jag.

Fast jag går omkring och är nervös som fan 24/7. Jag väntar väl på krashen antar jag, att störtdyka och börja må skitdåligt och vilja ha honom tillbaka. Fast den har inte hänt än iaf. Jag ska väl vara glad så långe det varar.


Innan den 29 ska jag betala Londonresan, jag hoppas jag har pengar då, annars får jag låna av morsan. Hon har ändå sagt att jag kommer få shoppingpengar när jag fyller år att använda i London, så det kan hon nog lägga ut. Pengar alltså. Ja, jävlar, vad jag ska shoppa undeklädessätt! Jag gillar att ha snygga underkläder,även om man är sunkig som fan och har teaterkläder eller vad fan som helst på sej, så vet man att under allt är man snygg. Jag tror man får någon inre kick av det.

Innan London blir det ju Glasgow. Men det har jag skrivigt massor om. Jag ska spana på
rödhåriga tjocka skäggiga män med kilt. När min moder, den glada lilla stusbollen, var i Skottland sist, så ringde hon mej, lite smått berusad , från en pub. Nedanför gick en säckpipeparad med män i just denna utstyrseln. Mamma nästan viskar lite busigt "Jag ska titta på vad dom har under kilten,hhhhihiiih"
Min mamma delar nog min skotskamän fascination. Eller iaf min "vad skotska män har under kilten" fascination

Fast nu ska jag sova, fast först läsa min knarkarbok tusen små bitar.
Den är bra. Nu säger jag godnatt.

Godnatt.


Glasgow

Nu har vi bokat hotell också. Vi ska bo på Express Holiday Inn Riverside mitt i Glasgows centrum.
Brorsan bangade men jag tror att jag och morsan kan ha det rätt okej ändå.
Fast det rengnar massor i Skottland. Men man får skaffa sej ett paraply.
Jag är fattig som en kyrkråtta så mamma får betala för allt. Men det förstår hon och accepterar.
Det är okej det med, vi lyckades hitta både jätte billig resa och hotell.

Nu ska jag dricka te och kolla på Tv.


...The time of my life...

Datorn är verkligen inte på humör ikväll. Skit seg. Fast jag förlåter.
På fredag ska jag och morsan(Och förhoppningsvis Bror min) åka till Glasgow,Skottland.
Vi spontanbokade nyss. Jag ska googla in mej, det är ju inte ett ställe man har koll på direkt.
Men det ska bli skönt med lite miljöombyte sådär. En helg utan Harrys liksom.

Där var jag i Fredags, som så många andra fredagar. Fast först var jag intelektuell och gick på moderna museet och sen på nåt galleri med rysk konst och sen på vernissage. Där var det vin. Sen blev det Wolmars och tillslut Gamle harry. Jag var jävligt party. Sen så åkte jag till värmdö av alla ställen och sov. Värmdö liksom. Men men.
På lördagen mådde jag inte alls bra, men jag och brudarna lyckades iaf samla ihop oss så pass att vi åkte tiil Svartklubben fullersta, men jag var seg som fanoch åkte återigen buss till värmdö, fast en annan del.
Det tog ju bara typ 2 timmar.
Men det var ok, värt det på sina sätt. Dom jag lämnade slutade tydligen festa 11 nästa morgon, så jag är glad att jag drog.

Sen idag har jag varit hemma och kollat på dirty dancing 2. Det var fint, och underbara Patric Swayze var med på ett hörn. Så fick jag en coca cola och två strumpbyxor av min mor.

Overall, jävligt trevlig helg.
Nästa spenderas i som sagt i Glasgow. Vi åkter på fredagkväll och stannar till måndag kväll. Jag hoppas verkligen att brorsan vill joina.

Nu ska jag ha lite ångest över skolarbete.


Jag har fått ett mail av Agnes som är i Uganda. Det värmer i hjärtat.

Jag har världens största blåmärke på mitt vänstra knä. Det gör ont.
Hur det kom dit har jag ingent minne av.
Nu kanske jag ska sova ändå.

Pengar

Nu har jag träffat Hugo och lämnat hans grejer och han mina. En sko.
Jag förstår fortfarande inte varför jag bara hade en sko hos honom. Det vore ju naturligar med två. Men men.
Det gick bra fast jag var jävligt nervös. Men det känns bra.Han sa att han måde bra.
Alltså mådde jag bra.

Sen skulle jag gå till Swedbank och betala för mina tradera-örhängen. Men när jag skulle ta ut pengar så hade jag tydligen bara 70 spänn på kortet. Vilket är jävligt konstigt eftersom jag skulle ha fått typ 800 spänn för mina provjobbsdagar idag. Fan vad det inte är okej.
Nu måste jag hålla på och ringa till coop och tjata. Och sen låna pengar av morsan,både för örhängerna och harrys ikväll. Och jag hade ju lovat att låna Sara S pengar. Fan alltså. Nu mår jag inte bra.

Nu ska jag lägga mej i badet och tänka ut vad jag ska göra.

Strawberry fields forever

Led Zeppelin är nästan lika bra som sex. Nästan.
Greys Anatomy har börjat igen. Jag blev underhålld. Det är bra.
Livet är ju bra. Men sex alltså. Det hade ju inte gjort det sämre precis.
Nu har det gått mer än en vecka. Men jag ska inte klaga nu.
Livet är bra. Fan. Led Zeppelin är också bra. Sexig musik.
Nu ska jag sluta.

På fredag blir det Harrys som vanligt. Men det är ok, jag gillar Harrys.
Folk ska med. Många folk. Folk som jag inte brukar hänga med, det är alltid roligt.
Sen på lördag så vill jag verkligen verkligen se Sweeny Todd.

Jag har vunnit på tradera för första gången idag.
Bara några örhängen men jag är glad ändå.


Dom och........................dom.

Och sen hoppas jag på

.....dom här.

I morgon ska jag leta på stadsmissionen efter något att ha på mej på Fredag.
Jag gillar stadsmissionen. Jag hittar bra och billiga saker. Jag hittar fynd bland alla
mormorskjolar och malätna t-shirtar. Jag är en finnare.

Nu ska jag lägga mej och läsa min punkbok.
Jag vill också vara rebellisk och cool. Jag var det en gång.
Eller nu tar jag i, jag trodde jag var det. Så jag kände mej rock'n'roll iaf.
Nu är jag en jävla popfjolla. Men jag är rock'n'roll i hjärtat. Och hippie. (Och stark och modig!)
Det är mycket jag är i hjärtat. Eller vill vara. Äh.

Jag vill egenligen ha långa kjolar och femtiotalsblusar. Och massa oldschooltatueringar. Och
lockigt blont hår. Någon gång kanske. Då skulle jag vara nöjd.
Gud vad jag snackar skit.
Jag ska inte blogga mer. Jag ska läsa. Jag orkar inte röra mej.
Höjden av lathet.
Nuså.
Godnatt.

Ännu en försovningsbloggning

Jag ska sluta försova mej nu. På riktigt.
Jag måste också sluta sätta mej frmför datorn när jag verkligen behver duscha istället.
Jag ska också sluta med att snooza på morgonen. Definitivt.

I dag ska Dan ringa mej, det ser jag fram emot. Jag har inga pengar på mobilen så
jag känner mej stympad från världen.

Nu måste jag verkligen gå. Eller nej, jag tar nästa tvärbana. Då blir jag bara fem minuter sen till Teatern.
Det är okej. Allt får skita sej utom teatern. Bra. Då säger vi så.

Jag kan inte börja på trummor, man måste ha ett eget trumset. Det har jag verkligen inte.
Det är synd, jag som verkligen ville,

Nu ska jag duscha. Hejdå.




Nu ska jag gå om 1 minut men jag kom på att idag är det den 12e och min kusin Märta fyller 8 år:)
Hon är världens coolaste unge, Jag höll i henne när hon var nyfödd och hjälpte henne att skriva kärleksbrev till darin när hon var fem.

Nu ska jag logga ut, släcka,låsa och gå.

Popcorn

Jag äter popcorn. Min fot har somnat.
Jag ska jobba snart.
Jag kan inte svara på sms för jag har inga pengar på mobilen.
Snart är det sommar.


En helgbloggning.

Ikväll, söndag har Silje varit här och ska nu sova i min mycket välanvända gästsäng.
Det är trevligt med sällskap. Vi gjorde både choklad och hallonmousse och kollade på Runaway bride med min mamma. Nu kommer en sammanfattning av helgen:

At fridaynight åkte jag till Jessie, drack öl och whiskey och pratade, rökte cigaretter, lekte med hunden Hector, pratade och skrattade mycket och lyssnade på bra musik. Sen skulle vi in till stan för att se på Lovisas kompis modevisning på the vibe. Tyvärr förvirrade jag med såklart och var därför helt övertygad om att den var på viper room, så dit åkte vi fulla och glada och bara väntade på att allt skulle dra igång.
Såklart drog ingenting igång överhuvudtaget eftersom vi var på fel ställe men ölen var billig så vi stannade kanske en halvtimme innan vi drog mot Achor där vi skulle möta Johan, alias Farbror Björn alias den skäggiga pircaren. Vi kom aldrig in på Anchor utan jag, Johan och en annan karl(knappt karl, mer slyngel) och Jessie tog en taxi till Johan i bromma. Väl framme dracks det mer öl och Silje kom dit. Runt fyra så däckade jag nästan i köket men fick senare sova i den åtråvärda soffan, medan silje och slyngeln sov på mattan. Klockan nio väcktes jag av en mycket munter Sara A som hade kommit vid femtiden och inte sovit en blund på hela natten. Sen när alla var vakna så bar det av mot teatern där vi hade helgrep men jag somnade i soffan det första jag gjorde. Jag var verkligen engagerad.
Sen på kvällen när vi hade dragit egenom hela föreställninge(över tre och en halv timma tog det)
så skulle jag egentligen möta dan och dricka lite vin men jag var en duktig och fin dotter som poppade popcorn och kollade på melodifestivalen med sin lilla studsboll till mamma. Sen somnade jag vid 11 tiden på kvällen och vaknade när mor min väckte mej halv två nästa morgon.

Sen så promenerade vi omkring på stan och jag mötte Silje och sen åkte vi till Lovisa och fikade med några andra teaterfolk, det var väldigt mysigt och roligt. Och sen som sagt slutade det hela med mousse.

Jag är nöjd.
Med bara en gnutta Hugoångest.
Annars är jag väldigt nöjd.
Nu ska jag sova.

Som en klump i magen.

Jag skakar fortfarande i benen när jag går. Jag skakade i händerna när jag gjorde mina frukostägg.
Jag drömde drömmar om att jag var vilsen och satt på ett hallgolv och grät.
Igårkväll gjorde jag slut med hugo. Jag vet inte hur jag känner nu. Vi ska träffas idag och lämna tillbaka alla grejer till varandra. Jag hatar att jag gör såhär mot honom om och om igen. Men det här ska bli den sista gången.
Det var så sjukt igår, att ett förhållande som har varit i nästan tre år kan ta slut på en kvart och sen finns det inget mer att säga och man blir direkt som främlingar för varandra. Men det var dags nu, fast allt var bra. Mer än bra och Hugo var nöjd med det men det var inte jag. Jag vet inte om det går att få något mer, men jag vill iaf se. Jag vill ha det där pirrande, eller jag vill igentligen inte träffa någon ny överhuvudtaget, men när jag är redo för det så vill jag ha det liksom. Fast nu svamlar jag bara. Jag vet inte vad jag känner.


Bloggsystrar

Jag är bloggsyster med Silje, VARKEN HON VILL ELLER INTE.
Vi ska åka till London den 8de maj. Alla som vill får följa med. Vill du följa med?
Det kommer gå på cirka 1200 med allt inräknat(flyg, hotel, buss och så)
Jag har aldrig varit där. Men när jag har varit där så har jag varit där.
Jag är glad. Fast först blir det tattoobåten i april, om jag har råd.

Rock'n'Roll

Jag ska ha prov snart. Det vill jag inte.
Sen ska jag och Silje åka till Konsum och köpa vitlöksbröd och pucko, min nya besatthet.
Sen har jag teater men hinner bara vara där i typ en halvtimme, sen ska jag jobba på mammas jobb.

Puss på er alla.

Nu får det vara nog.

Nu är det inte roligt längre. Jag är ännu mer förkyld. Igår söndags så sov jag hos Hugo men kom hem vid niotiden
på måndag morgon för att han skulle åka till skolan. Sen låg jag hela dagen i soffan.

Saker jag gjorde för att fördriva tiden när jag låg i soffan-listan:
Jag sov några timmar
Jag läste om sista Harry Potterboken.
Jag tittade på alla talkshows.
Jag åt mandariner.
Jag drack te med sjukt mycket honung
Jag åt honungen som den var
Jag åt macka
Jag åt bacon
Jag bytte ut min papperstuss med jämna mellanrum
Jag snöt mej
Jag nös
Jag hostade
Jag grät när folk grät på Oprah
Jag tyckte synd om mej själv

Jag tycker verkligen inte om februari. Man blir så sjuk i februari.
Idag ville Silje äta semlor med mej. Jag vill äta semlor med Silje också.
Jag ska lura hit henne och smitta henne så vi kan ligga i soffan tillsammans och äta, sova och snora.
Ja. Bra idé Tone.
Jag ska jobba på mammas jobb i morgon, på fritiset där. Jag kommer smitta alla barnen så deras föräldrar
lär döda mej. Jag tycker verkligen inte om februari.

En papperstuss i näsan

Jag är hemma och är jätte förkyld. Det tycker jag inte om. Jag har en pepperstuss i näsan.
I helgen så var jag full på kvällarna och jobbade på mornarna.
Det är trevligt att tjäna pengar när man
är bakfull.
Igår såg jag Britney Spears nya video på ZTV. Videon var sexistisk och jag blev lite ledsen men låten var faktiskt riktigt bra. Det är konstigt.
Jag har blåmärken ver hela kroppen. Jag moshpitades i lördags på vänner&bekanta. Det var en väldigt rolig kväll.
Jag har en papperstuss i näsan.


I fredags så tog en kille mej på bröstet. Jag var väldigt väldigt onykter man jag lyckades lappade till honom.
Jag har alltid velat göra det. Sen sa han "Förlåt, det var inte meningen"
Det var riktigt dumt sagt. Fast jag var full och förlåtande.

Jag tycker om mina vänner väldigt väldigt mycket har jag insett den här helgen.
Jag går omkring i strumpbyxor och halsduk....och en papperstuss i näsan. Jag är sexigast.

Jag 'är sjuk. Godnatt


Russinkaka

Jag är jävligt förkyld.
Har jätte lite pengar.
Är fortrarande bakfull som ett as.
Jag ska jobba i morgon klockan kvart i åtta.

Vad härligt att jag verkligen inte ska stanna hemma ikväll.
Jag är lite bitter men sen kommer jag dricka öl och sluta med det.

Mat

Jag tror minsann att jag har hunger.

I förrgår när vi skulle köpa presenter till Mrs Strongbow alias Fru Lund alias Emelie så
åkte jag rulltrappa på Indiska och när den jäveln gav mej världens stöt vänder jag mej bakåt (i tron om att Sara och Silje var precis bakom mej) och skriker: Aj! Han bet mej!
Självklart hade dom då tagit trapporna istället och bakom mej står en helt annan kvinna.
Jag gör alltid så. Jag ska börja sluta med det nu.

Nu ska jag steka ägg.


Jag är nöjd.

Nu är jag ganska pepp på livet, pepp pepp på livet.
(Istället för klassikern Trött på livet, trött trött på livet. Alla som kan får sjunga med)

Allt har ordnat sej, jag jobbade idag och det gick nästan som på räls.
Jag har lite pengar kvar på studiebidraget(som kom igår)
Jag har lyckats köpa två par Bhåar för sammanlagt 50 kronor och två par linnen för samma pris. Det har jag aldrig lyckats med förut.
Jag ska till Harrys ikväll(varför det alltid blir Harrys har jag ännu inte lyckats klura ut)
Vi ska föra hos Ylva. Ylva är rolig.
Jag har gjort ett prov idag som jag med all sannolighet inte får godkänt på men jag var ändå där. I get credit for trying.
Det går framåt med föreställningen, alla jobbar hårt och det kommer nog bli skitbra.
Anton Holmberg, the man, the myth, the legend ska följa med ut ikväll.

Vad finns mer att tillägga liksom. Jag är nöjd.

RSS 2.0