MADNESS

Min bror påpekade att jag inte uppdaterade min blogg tillräckligt ofta. Jag ska bättra mej käre broder.
Det är fredagkväll. eller typ kväll iaf. En tokig tant tog kattungarna och stängde in dom i en låda och for iväg. Hejdå mina äckliga underbara älskingskattkräk. 

Som sagt är det fredag. Jag orkar inte festa idag men alkoholen kanske får mej i sitt grepp än en gång. man vet aldrig. Imorgon är det förfest/fest hemma hos Erik som fyller arton. Det ska bli kul. Jag kommer inte i min favoritkjol, det är tråkigt. Det här med vikt är en lustig grej. Jag har alltid varit feministfitta och tycker att kurvor o whaterer är snyggt och dagens kvinnoideal är sjukt o bla bla bla. (inte bla bla bla, det stämmer, men sen är det ju det där med att leva som man lär också)

Faktum är att jag inte kommer i min favoritkjol.
Det innebär att jag vill gå ner i vikt. Det innebär att jag tycker att jag är tjock.
Det innebär ångest. Det är dåligt.

Så nu ska jag sluta med allt jag tycker är gott.
Hejdå blockchoklad.

Det var det tråkiga. Till det roliga måste jag säga att MADNESS ÄR SÅ JÄVLA ÖVERJÄVLIGT JÄVLA SKITBRA.
Jag får underbara minnen från Sziget, den ungerska festivalen jag var på i sommras.
Träffade Irlänska Brian, som drog iväg mej till konseren och vi dansade i ett helt euforiskt, transliknande, vansinnigt tempo från början till slut. Jag var så sjukt lycklig den kvällen. Och jag vill bara dansaaa....
(Madness är på just just nu på Itunes så jag blev tvungen att skriva om det)

Annars så hoppas jag att bror min inte ska ha fest/förkrök hemma hos farsan ikväll så vi kan kolla på en film ihop.
Jag gillar min bror men blir så ledsen över att han inte verkar vara intresserad över mitt liv. Jag frågar hur helgen var, vad han ska göra på lördag. Han svarar och det är klart jag vill veta, men det blir så trist när jag inte får samma  fråga tillbaka. Då känns det som jag blir den där irriterande och onödigt "rebelliska" omogna ungen som liksom
"jag då! jag då! Fråga mej då! Jag är intressant!" Jag vill inte tvinga på han något, jag vill bara att han ska vilja veta liksom. Puh. Där blev jag allt allvarlig.

Iaf. Jag lär ju skriva oftare nuförtiden alla mina förtillfället tre permanenta läsare.
Kommentera gärna.
Puss o allt sånt kärleksfullt jag vill förmedla.
över och utanför



Kom på andra bråskande tankar jag vill förmedla till massan( fortfarande ni tre)

1.Att bero på min lilla minneslucka på Dans fördelsedag,då jag var lite undrande över vad jag kan ha sagt,
så förklarade Dan för mej, på ett väldigt pedagogiskt och vänligt sätt att jag skrek
"hej då era jävla fittor!"
På ett väldigt kärleksfullt sätt förstås.
Det förvånar mej inte. Jag har en förmåga att blir ett drägg då alkoholen tar över min kropp och mina få men värdefulla sinnen.
2. Boston teaparty är jävligt kul och underhållande som fan.


Nu är jag klar.
På riktigt.
puss

Fre-lör-sön

Nu kommer en liten redogörning av helgens händelser,eller som jag skulle vilja kalla det,
helgens härliga händelser.Jo minsann, trevligt har det varit. Vi tar det från början med

Fredagen:
På fredagen,denna mytomspunna efterlängtade veckodag bjöd på trevligt sällskap i form av gammal vän vid namn Amanda. Jag och Amanda möttes och bestämde oss för att åka till vämdö och laga lite mat och göra chokladmousse. (chokladmoussen har jag tjatat på henne om lääänge)
Sagt och gjort. Vi inhandlade blockchoklad och satte oss på bussen mot äventyret.

Här är en väldig vacker bild på både amanda och lite av den mat som tillagades, kanske inte så mycket av mej då men jag var där och stöttade henne moraliskt iaf. Amanda verkar här inte vara direkt medvetan om kamerans biverkningar som är i form av foton.
Kvällen var iaf väldigt rolig och vi satt i hennes säng och åt chokadmousse som var lite mer som choklad smörja men god ändå,såg på klassfesten och sen spelade familje TP med hennes lillasyster och lillasysters kompis. LIllasystern går i nian och trodde att afrika var ett land. jag blev ledsen.
På fredagen lärde jag mej inte bara hur man inte gör chokladmousse utan också hur fruktansvärt gott det är att bara äta blockchoklad. Ett litet tips till alla er cirka tre läsare ute i  cyber rymden:)
 
Då var fredagen avklarad och sen blev det (som det brukar bli)

Lördagen:
Ja, på lördagen så skulle det minsann bli fylleslag utan dess like och jag begav mej utåt mot spånga, närmare bestämmt bromstens gård där min goda vän Ylvas fader huserade. Jag,sara Adolfsson och Ylva Granberg drack X antal mycket sofistikerade coca cola-vodka drinkar, hade djupa samtal och sen begav vi oss mot kvällens destination, vilket var fullersta. Fullersta är ett lagom svart och dräggigt plejs det spelas diverse punk i källaren och ölen kostar 20 spänn. Innan fullersta slog alkoholen dock hårt i Ylvas huvud med en järnklubba så hon sa hejdå och lämnade mej och sara till vårat ännu inte planerade öde. Det gick bra ändå och vi anlände till fullersta utan problem. På fullersta hände följande inte så fullt trevliga händelser:
1. Jag blev hotad med att få stryk av en arg 40årig man, då jag inte ville tro att han aldrig hade stött på en brud.
2. En annars trevlig kille gick fram och grabbade tag i mitt ena bröst.

Jag orkar inte följa upp dom händelserna utan fokuserar på det trevliga som hände istället, tex att jag var väldigt full och väldigt glad och hade mycket genomtänkta samtal med sköna människor. Träffade en av grabbarna på swahil bob´s( Stället där jag gjorde min kickassläckra cassette deluxe tatuering) och pratade lite med honom om saker, som jag iofs inte har något minne av nu.

Yeah yeah. jag tog mej iaf hem någon gång med en nattbuss med en väldigt snäll chafför, som släppte ut mej mitt i vägen i medborgarplatsen då jag bad honom. Där mötte jag Hugo som inte alls var glad då jag tydligen var fem timmar sen. Jag förstod inte vad jag hade gjort för fel och tyckte han var onödigt negativ. Vi kom iaf hem efter en välbehövlig hamburgare och glömde bort vår osämja så småning om. Jag tycker om Hugo.

Där tog lördagen slut och allt som återstår av helgens härliga händelser är

Söndagen:
Söndagen började väldigt bra med massor av kärlek och annat skoj på morgonen. Morgonen tog tyvärr slut men då började ju faktiskt kvällen. Just denna kväll skulle vi fira Jessica, denna vackra och underbara varelse som äntligen har blivigt arton. Bruddarna kom hem tiill mej och skulle skåla med champange innan vi skulle ut och äta midddag på resturang...(fett fancy o grejer) Iaf så lyckades min käre moder spilla ut en hel del vid det onödigt turbulenta öppnandet men alla överlevde som tur var.
 
Efter champangen blev det av till Papa Grappa, kanske inte världens hippaste ställe direkt men dom har god mat och vi hade ju varandra:)
Vi mötte upp felica och silje och åt pasta tills vi stupade.Nästan iaf.
Sen gick vi vidare till Nivå och var tvungen att lämna silje som inte har åldern inne än:( Det var en tråkig historia men desto roligare då Ylva presenterade oss alla för Blå fisk,  en mycket tilltalande  blå shothistoria. Såhär kände sej sara och felicia och den bilden kan sammanfatta humöret för kvällen.
Det och att få strumpbyxor över brösten.
Iaf, vi drog vidare då koffientabletterna och alkoholen övertalade oss att dansa. Vi förlorade en mycket bakfull sara A och försökte leta upp en nattklubb. Det visade sej vara lättare sagt än gjort, då allt var stängt.
Till slut beslöt vi oss för att åka till persia och då tappade vi Ylva.
Vi fyra modiga själar som fortfarande var med i leken begav oss till persia och drack drinkar i alla möjliga färger.


Sen tänkte jag att en bild på födelsedagsbarnet ska få avsluta denna rapport om sthlms stadsliv.
Damer och herrar, Jessica!


Jag ska också tillägga att jag har silver strumpbyxor på mej. det känns roligt.

Över och ut.
Nu går jag och lägger mej.Kommentera och sprid jätte gärna


Väckarklocka

Klockan är nästan nio på morgonen och jag måste visa min kickassläckra trasiga väckarklocka


Jag är en crazy cat women. Eller jag kommer bli iaf. Typ ha 200 vanvårdade katter och gå omkring o kedjeröka o tala i tungor. Min framtid är ljus som en nyskalad apelsin.


Min goda vän Ylva ska tatta sej. Jag har paxat plats brevid henne så jag kan se när hon lider och mata henne med godis. Det ska bli roligt. Jag ska göra tattis numero två när jag är rik. Ska måla in en scen i Bröderna Marx At the cirkus på fotvristen. Alltså inte hela scenen då men bara en bild. Det är regn,en säl och ett paraply. Det kanske inte låter så mycket för världen men jag kirrar en bild när den är gjord. Nu ska jag snart till skolan. Idag ska jag vara bättre än igår. Fast jag har inte gjort mina inlärningsmål... Det är en dålig början på vad som kan bli en bra dag. Det vet jag ju inte, men jag tänkte vara optimistisk. Allt ordnar sej nog.
över och ut

En ytterst bakfull och vacker måndag

Yes,jag lyckades hitta mitt långa inlägg. Känns bra. läs nu.


Igår fyllde Dan arton och det var kalas i ängsvik. Det var en oerhört mysig och tiltalande tillställning med vin, mat och tårta. Dan var glad och fick massa bra och användbara presenter, vilket är brukligt på sådana dära fördelsedagskalas. Jag och amanda gav honom en t-tröja med ett mycket sanningsenligt och brutalt tryck. Om jag hade ett kort på den så skulle jag ha lagt upp det

här här här här
här här här här
här här här här
här här här här
här här här här
här här här här

här här här här


Tyvärr har jag inte ett sådant kort.  Födelsedagen resulterade senare på kvällen på little persia med avsevärda mängder av alkoholhaltiga drycker. Sen kommer en kort minneslucka där jag inte kommer ihåg hur jag tog mej ifrån persia till mariatorget där en mycket road pojkvän väntade.
Dan, om du läser det här så ber jag om ursäkt för vad jag nu kan ha sagt eller gjort under den tiden minnet inte var på topp. Eftersom födelsedagen inträffade på en söndag betyder det att nästa morgon är det måndag.
Jag vaknade motvilligt och ilsket och kunde ha mått så mycket bättre än vad jag mådde för tillfället  men var en mogen och ansvarsfull männinska och lyckades ta mej till skolan bara en timme försenad. Träffade silje och var retarded resten av dagen. Som hon skrev i sin blogg så var träden doppade i höst. Här har jag en mycket vacker bild på det hela.



Iaf så bestämde vi oss för att lektionen efter lunch var onödig så vi sorterade bort den ur verkligheten och begav oss till fimens förlovade land hemma hos mej i en mycket bekväm soffa.


Såhär söta är katterna nu btw

Fast nu ska jag göra en lista. Jag har varit dålig med det dom senaste inläggen.
So here it goes once again folks

Lista på saker som är bra just nu:
Gogol Bordello
Thé
Silje
Min nya väckarklocka som inte fungerar men som är så jävla het i alla fall
Att Dan är arton
Att jag inte har några pengar som jag slipper oroa mej över att köpa bra saker för/spara så att när jag väl har typ tio kronor så kan jag köpa en helt onödig men kickass läcker ofungerande väckarklocka för.
Jag har inga skulder till min broder för tilfället

Saker som inte är bra just nu:
Jag har inga pengar vilket återigen betyder inga cigaretter vilket iofs är bra i cancersyfte
Allt med baksmälla att göra vilket innefattar söndagar och för mycket vin
Alla som jag tycker om som inte är arton
Krig
slemhosta
inlärningsmål läxa som inte är påbörjad till förmån för bloggskrivande och bilddagboksinläggamde


Puh,vilken lättnad:)
Nu ska jag lägga datorn ifrån mej och läsa da vinci koden för tredje gången och fundera på varför det finns så få
erkända kvinnliga konstnärer och varför statyer/målningar på kvinnor från antiken var totalt hårlösa.
Sen ska jag drömma om en varm dusch i morgon som tvättar bort min roadkill/courtney love på avgiftning look.

På återseende kamrater

skit dator.

fan. jag skrev nyss ett jäävligt långt inlägg men sen fick datorn damp o raderade skiten.
ibland blir man ledsen.

.....

Det är fredagskväll och jag är sjuk. och miserabel. och nykter. Det är inte så kul som det låter.
Varför gör det ont i öronen när jag är förkyld? Det är dumt. Och vad händer egentligen om man skulle släppa ett ägg på solen? Smälter det? Går det bara upp i rök? exploderar det? Jag har hakat upp mej på ägg, jag vet. Min pappa hakade också upp sej en aning idag, Han o brorsan var  på middag hos mej och morsan idag.

Det här är min far och min bror
Vi,som den lagon disfunktionella familjen vi är, försökte diskutera vegitariism (kan man säga vegitariism?)
och min pappa hakade upp sig att vegitaerianer får speciell mat bara för att dom inte vill äta djur. Han hävdade att om det skulle vara på det viset så kunde man säga att man bara åt kött och bli särbehandlad i skolan.
(måste tillägga att min fader inte har någonting emot vegiterianer eller veganer what so ever men han fastnade lite i sitt eget speciella sätt att sänka) Min käre fader sa att dom skulle kalla sig köttiterianer och säga sej bara kunna äta oxfilé.

jag är trött och har huvudvärk och hosta. det är jävligt synd om mej. Godnatt


Kväll

Hemtenta klar. Trött. Fast hyfsat nöjd.
Mamma gjorde potatismos till middag och sen pratade vi konst.
Mysigt. Min mamma är mysig, hon är en glad liten studsboll.
På sönda fyller Dan Jansson år. Då blir det kalas i Ängsvik och sen krog i Staden.
Det ska bli feting kul. Fast jag har inga pengar. Jag ska fråga pappa. pappa är snäll.
UUUAAH. jag är trött och mår inte alls bra nu. Jag har fortfarande den där äckliga qigong effekten i systemet.
(jag kom på hur qigong stavades iaf) Jag vill bara sova.

Idag var också en dag

Jag hatar chigong. Jag klarar verkligen verkligen inte av det. Vi fick prova på det för andra gången idag på
fysisk teater lektionen. Redan efter kanske en minut kommer ångesten krypande och jag blir helt varm och obehaglig i hela kroppen, känns som jag håller på att ramla. Och det värsta är att ångesten försvinner inte på ett bra tag, den sänker min energi under resten av lektionen och jag kan inte göra mitt bästa. Jag ska aldrig mer testa chigong. Undrar om det ens stavas chigong. det är inte något jag planerar att ta reda på. Fy fan.

Fast tidigare på dan var det bättre. Rent av bra. Vi tog kort. Så här följer en mycket vacker bildserie om två (tre med mej själv) vackra människor:

                                   
                                 Silje gör "hunden"                                                   Hot stuff. snygg prilla också      

    Jag o Jessie. Vi tycker om varandra



Oh yeah

Yes! Yes !Yes!
En fråga av fyra klar på hemtentan från helvetet, som jag har döpt den till i ren frustration.
Jag är bra. Nu jävlar händer det grejer.Fast jag måste bli klar innan klockan åtta, då börjar top model.
(där dog min coola image som jag har jobbat hårt på genom åren)

Idag har jag även köpt batterier till kameran, så snart kommer det massa läckra bilder upp.
Nu ska jag fortsätta. I'll Be Back.


Klockan är 23:22. Har sett på Top Model och skrivigt klart två av fyra frågor från hemtentan från helvetet
Imorgon blir det pistol-mot-tinning-pluggande bannemej oh yes oh yes

Idag var det mysigt i skolan. Jessica och Silje är dom finaste människorna.
Dom är så mjuka och vackra. Jag ska ta kort på dom och titta på innan jag ska sova så jag drömmer vackra drömmar. mumsfillibabba dom hetingarna.
Nu ska jag gå och lägga mej och läsa mer på min tråkiga bok där kärleken tog slut och det snart blir krig.
det känns uppmuntrande.

09.50

Jag började för 50 minuter sen. Tydligen hade jag inte studietid utan arbetspass,vilket egentligen är exakt samma sak förutom att man tar närvaro på arbetspassen. Jag bestämde mej snabbt för att inte låtsas om detta lilla missöde och ta det lugnt o "surfa på internet" istället för att springa till tvärbanan och komma försent. Jag kan lika gärna kommma nästa lektion. 

V har inga ägg kvar. Det är väldigt tråkigt. Jag tror jag ska göra en lista för att bearbeta min sorg.
(Det här med listor är ju som sagt lite av min nya grej.)

Tråkiga saker:
Vi har slut på ägg.
Min dåliga bok blir bara sämre och sämre
Jag är fortfarande pank och har inte skrivigt på min hemtenta

Bättre saker:
Jag är ganska snygg i håret(jag gav mej en hemmaklippning i present)
Idag ska jag träffa Jessica o ge henne en stor kram för att hon har fyllt arton
I helgen ska jag träffa Emmelie Eriksson som jag inte har sett skymten av på  nästan hela sommaren.

Såhär såg Emmelie ut i somras då vi roade oss med vindruvor.
Hon är som alltid, vacker som en dag.

En annan människa jag inte har träffast på länge och saknar på fryshuset är den femte partnen
i "The fittfighters", Sara Källen Lindh. Hon får också en bild, bara för att hon är så snygg.


Nu ska jag göra en macka och sen springa till Tväris.
Jag gillar tväris. Vi har en fin relation.

Struktur och värdet av ett perfekt kokat ägg

Fan. Jag har framför mej en hemtenta som ska vara inlämnad på onsdag. Jag har skrivigt två meningar,
Idag så stannade jag hemma ifrån skolan för att skriva klart den, har jag skrivigt någonting?
Nej.
Istället tänkte jag berätta hur man kokar ett perfekt ägg. (Ett perfekt kokat ägg har helt hård vita med geggig gula)
Att säga att jag kan laga mat vore en direkt lögn, men ägg kan jag och jag känner att det är min skyldighet att föra den utsökta konsten vidare.

1. Lägg i antal önskade ägg i kastrull med vatten
2. Sätt på plattan på högsta värmen
3. När vattnet kokar,vänta 2-3 minuter innan du stänger av plattan.
4. Häll av vattnet, ät och njut.


Jag tycker om måndagar. Iaf om måndagarna infattar sej under ett lov. Annars tycker jag verkligen inte om måndagar.  Inte den här måndagen iaf. Igår låg jag och läste en dålig bok till alldeles för sent och när min mobil hotfullt började upprepa "Klockan är noll sju noll noll" klockan noll sju noll noll så var mitt tålamod slut.
Jag tryckte på avbryt knappen bestämt och våldsamt och drog täcket över huvudet och somnade om med ett löfte till mej själv om att skriva klart min hemtenta som kompensation för min bonus sömn. Återigen lurade jag mej själv. Min kropp och hjärna utför en ständig kamp ha jag insett. Dom måste hata varandra.

Jag tänkte börja med listor. Listor är en bra grej om man vill strukturera upp sitt liv. Både positiva och negativa.
Jag ska organisera upp mej. Bli mindre förvirrad hade jag tänkt. Vilken nystart, vilken början! Ojojoj. Nu börjar det nya livet skulle man kunna säga. Men det säger man inte. Jag skulle vilja uttrycka mej med en dans till dagens ära. Men det ska jag inte. Istället ska jag skriva listor.

Lista nummer ett 

Saker som jag är nöjd och tillfreds med idag:
Jag lever och har hälsan
Jag fick bonus sömn och är alltså utvilad
Jag har kattungar. Kattungar gör mej glad
Jag gjorde ett perfekt ägg till frukost
Jag har bra nynedladdad musik som jag blir glad av att lyssna på;läs KOOP och Laleh


Lista nummer två
 
Saker som kunde ha varit jävligt mycket bättre:
Jag har inte skrivigt ett ord på min hemtenta idag
Jag kan inte alla mina repliker i tre systrar
Jag har ett fruktansvärt ostädat rum (det stör iofs inte mej utan min moder vilket i sin tur hon tar ut över mej vilket är anledningen till att mitt ostädade rum är med på listan)
Jag är jätte jätte pank
Jag har mensverk
Jag har slut på cigaretter

över och ut



Några timmar senare
Istället för att skriva på min hemtenta har jag varit inne på bilddagboken och hittat bilder som jag känner är nödvändiga för den här bloggens framtid.

Imorgon ska jag nämligen till skolan och möta dessa människor:

Här har vi Mej längst till vänster, Silje i mitten och sara till höger
Geniet bakom denna fantastiska konst är Ylva

Ylva är en konst i sej

En annan dam jag antagligen kommer att träffa är Jessica men Jessica har spenderat sommarlovet på en cirkus
så henne har jag inte fullt så konstnärliga bilder på.

Jag måste dock påpeka att jessica inte är mannen i blå spandex

Dessa människor betyder mycket för min överlevnad i den hårda men kärleksfulla skolmiljö jag
för tillfället inte befinner mej i. 

Över och ut.
Igen

Jag vill också vara bloggfitta

Jag tillängnar mitt första blogginlägg till Dan. Hej Dan. Vi får se om det blir bra eller anus. Att beropå anus så vill
Dan smuggla knark i mina kattlarver. Det får han inte. Mina kattlarver är heliga.
Min blogg kommer att handla om alla dom viktiga sakerna i livet. I mitt liv iallafall.
Jag heter Tone. (Det här är min presentation)
Jag är arton år. Jag gillar bland annat vitlök, kattungar, berusning, cigaretter, musik i alla dess former, teater, film och kärlek.

.
Sähär såg jag ut för några veckor sen.
Jag är ganska lik mej skulle jag tro.


Jag är inte norsk. Silje därimot är jätte norsk och pratar norska.
Jag kan bara försöka härma väderflickan.
Hon heter också Tone. Läskigt,jag vet.


I morgon ska jag skriva mer hade jag tänkt men vem vet,
jag kanske blir överkörd av en skolbuss

RSS 2.0